Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Checklista för flytt av kontor och internationell flytt

En checklista är det bästa sättet att se till att din flytt blir smidig. Gällande allt från ett kontor som ska flyttas till en internationell flytt, så kan inget hjälpa dig att hålla dig organiserad bättre än en checklista. Vi ger dig smarta tips på hur du kan organisera din flytt så att du inte glömmer något när du flyttar till din nya bostad.Oavsett om du har valt att anlita flyttspecialister för att ta hand om hela din flytt, eller om du gör allting själv, så är det enda sättet att få allting gjort i tid och för att klara budgeten, att ha en fullständig checklista som kan hålla dig på banan. Så därför är skapa eller att hitta en bra checklista det första stegen som man bör ta då man står inför en flytt av kontoret eller en internationell flytt.

Checklista för flytten – så gör du flytten av kontoret till en succé

checklista för flytt av kontor eller internationell flytt

Så fort som du har ett flyttdatum så bör nästa sak vara att bestämma vad som behöver göras innan flyttbilen dyker upp utanför din dörr. Att lista alla detaljer i flytten kommer att göra det enklare för dig att förbereda. Om du är osäker på vad som bör uträttas först, så börja då helt enkelt med att bara skriva upp exakt allt som måste göras. Efteråt så kan du ordna om sakerna för att bäst passa en verklig tidslinje för flytten.

Självfallet så kommer din checklista se annorlunda ut beroende på vilken slags flytt du står inför. Låt oss titta närmare på två av de mest annorlunda flyttarna som du någonsin kan vara med om – en flytt av kontoret och en flytt internationellt. Följer du denna lista så kommer du spara både tid och pengar. Men framförallt all stress som en flytt innebär.

Flytt av kontoret

Flytt av kontor har en unik logistik som kräver en organisation på hög nivå. Om du blivit utsedd som ansvarig för en sådan flytt, så vill du få över alla avdelningschefer på din sida. Gör en checklista för flytten som innehåller kontorsutrustning, anställda, material, datorer, flyttfirmor, ringa leverantörer/klienter/partners etc. Se sedan till att alla avdelningschefer gör en inventering av deras avdelning så att du vet vad som måste flyttas till det nya kontoret.Det är en bra idé att gå igenom all gammal kontorsutrustning och möblemang och bestämma om du bör skaffa nytt på plats eller ta med dig det gamla. Gör sedan en planering om hur själva flytten kommer att gå till. Lista alla steg för flytten på din checklista tillsammans med en tidslinje över när du planerar att dessa steg ska vara gjorda.Kom ihåg att datorer och kontorsutrustning bör vara det sista som pluggas ur och packas ner på ditt gamla kontor, men det första som bör sättas igång på ditt nya kontor. Detta så att dina anställda kan komma in på morgonen och inte behöva slösa dyrbar jobbtid på att koppla ihop saker. Så länge som du har din checklista med dig så kommer inte flytten av kontoret att bli för komplicerad.

En internationell flytt

En internationell flytt kräver också en klurig planering och kräver därmed också en bra checklista för att hålla dig på banan. Tillsammans med de vanliga att anlita flyttfirma och packa det som behöver packas, så måste du också ha kontroll över allt pappersarbete, såsom visum, arbetstillstånd och se till att du möter alla de krav som ditt nya land kan ha för att vistas där lagligt.Om du använder dig av en checklista för flytten och sätter upp allt på en tidslinje så kommer du klara av att få alla de dokument, flyttfirman, samt allt annat som gör din internationella flytt enklare i tid. Lycka till med din flytt och glöm inte att gå igenom alla punkter på som du finner ovan på denna lista.

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirman informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert