Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Miljövänlig rengöring med organiska rengöringsprodukter

Kan det inte bara vara så att du beundrar blanka golv, hotell som luktar rent och fräscht eller andra hus eller byggnader som är perfekt städade? Önskar du att du också kan skaffa samma rengöringsmedel som de använder? Det gör jag ibland. Jag drömmer om att mitt hus är så rent, glänsande och välluktande.

Få ett skinande rent badrum med Organiska och Miljövänliga Rengöringsprodukter

ekologisk-rengöring

Men problemet är: Var får du tag i dessa magiska rengöringslösningar? Livsmedelsbutikerna säljer vanligtvis bara de vanliga standardrengöringsprodukterna och vaxer för att ta bort fläckar, medel för att ta död på bakterier, desinficering, polering och medel för att få bort kladdiga fläckar. En stor flaska blekmedel är ofta den bästa lösningen vi kommer att tänka på.

Har du någonsin funderat på att köpa städproffsens rengöringsprodukter? Om du ska köpa dem, bör du köpa de i storförpackning. Det blir billigare än om du köper dem styckvis. Men hur fungerar det om du har ett litet hus eller bara en liten lägenhet? Då låter storförpackningar inte som en bra idé... Men vänta lite, här kommer ett tips. Du kan fortfarande köpa proffsrengöringsmedel i storpack, få din del och sälja resten till vänner, grannar eller kollegor. Ser du? Du kan njuta av fördelarna av ett skinande rent hem och samtidigt få extra pengar på vägen. Är inte det fenomenalt?

Min affärsmässiga sida vill göra använda ekologiska och organiska städprodukter i den mån det går, eftersom jag då kan njuta av att vistas och bo i rent och väldoftande hem, med utseende som det bästa och mest skinande hotellbadrum. Gifter är ett problem och du vet säkert att hotell och andra etablissemang väljer gröna rengöringsprodukter för att minska risken att gästerna andas in starka rengöringsmedel.

Jag har fått veta att vårt favoritrengöringsmedel, blekmedlet, är tuffare än de organiska rengöringsmedel som används på hotell – och även sjukhus. När allt kommer omkring är renlighet (följt av säkerhet) det viktigaste kravet på sjukhus, eftersom patienter är bakteriekänsliga och kan lätt sprider sjukdomar vidare.

Har jag lyckats övertyga dig om att det finns bättre rengöringsmedel än dina befintliga kemiskt baserade rengöringsmedel? I mitt bakhuvud kan jag bara inte låta bli att se de välpolerade golven, känna doften av rent och nystädat eller att röra vid den nyss rengjorda mattan. Du kan få allt detta, så tveka inte att prova något nytt. Låt bli att fastna i det förflutna och det traditionella.

Blekmedel kan vara en gammal vana och något som du litar på alltför mycket. Är det just det som hindrar dig från att prova ett naturligt rengöringsmedel? Tror du att, bara för att de är så naturliga, de inte göra ditt hus helt rent? Men de är inte så undermåliga, faktiskt. Vore de det, skulle de inte ens finnas på marknaden.

Om du bryr dig mycket om moder Jord och vår natur – vad sägs om att välja ekologiska rengöringsprodukter? Du behöver inte använda handskar eller använda andningsmask när du städare. De ekologiska rengöringsprodukterna är gjorda för att förebygga så väl inre som yttre skador vid användningen. Välj bort Blekmedel och kemiska rengöringsprodukter med sin fräna lukt och det stickande som kan kännas i ögonen. Är de kemiska rengöringsmedlen för starka för bakterier, så är de det för mig också. Dessa produkter är även de väldigt bra på att få bort fläckar och att få det rent igen.

Bestäm dig! Tänk på hur väl du kan spendera både dina pengar och din tid. Det är inte för inte vi säger att nöden är uppfinningarnas moder. Om det inte vore för att vi behöver något snabbt, effektivt och bekvämt att använda, varför tror du då att dessa naturliga, ekologiska proffsrengöringsmedel existerar?

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirman informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert