Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Lifehacks - Blandade rengöringstips

Om du hatar städning, kan det kännas omöjligt att hitta motivation nog att städa! Det finns verkligen inte många människor som tycker om städning, så om du hatar det är du definitivt inte ensam. Men det finns några bra städtips och "lifehacks" att använda sig av om du avskyr städning.

5 städtips till dig som hatar städning

städtips-städmaterial

 1. Försök att inte bli frustrerad och stressad!
  Det första tipset är att inte bli stressad när man måste städa. Tyvärr, att hålla rent och snyggt är något vi alla måste göra, om du inte har råd med en piga! Eftersom du inte kan lämna ditt hus i en enda röra, måste du städa. Lyssna på musik medan du städar och ha kul med under tiden.

 2. Håll rent
  Det bästa sättet att begränsa den mängd städning du måste göra, är att hålla ordning och plocka upp saker och ting. När du går genom ett rum och ser något skräp, kasta det i soporna. Det kommer att underlätta för dig senare. Om du bara städar upp efter dig, så behöver du inte oroa dig för en enda stor röra som du måste ta hand om på en gång. Det är mycket lättare att städa upp efter dig löpande genom att rensa, än att ta hand om en stor röra som du låtit bli stor genom att inte ta den på länge.

 3. Belöna dig själv
  Det finns faktiskt sådant som att belöna dig själv. Du vet själv vad som känn som en bra belöning för dig., så belöna dig med den. Det kan vara en utekväll, en ny outfit, etc. Intala dig bara att du kommer att få något specifikt varje gång städar, oavsett om det bara är ett rum eller ett helt hus eller en del av ett rum. Hur du än vill göra är upp till dig, men att belöna dig själv för städningen när du hatar att städa, kan hjälpa en hel del.

 4. Städa med en vän
  Ja, kan detta tyckas dumt, men det fungerar. Om du kan lyckas få en vän att hjälpa dig med din städning kan du uppleva det som roligare. En bra städning, tillsammans med en god vän, kan få tiden att gå snabbare och det kommer inte ens att kännas som du städar. Ni kan prata och skoja, samtidigt som du får en rejäl städning gjord på samma gång.

 5. Köp nya städprodukter
  Ibland kan det kännas lättare, bara genom att du köper nya städprodukter och städmaterial. Kanske kan du hitta saker som gör att ditt hus luktar riktigt gott. Kanske något som du bara kan spraya och sedan lämna, eller något annat som bidrar till att motivera dig att rengöra. Ibland kan ett inköp till hemmet ge dig motivationen att städa också, till exempel en ny inredningsdetalj eller någon konst!

Alla har saker som de inte tycker om att göra, men som måste göra. Städning är en av de vanligaste uppgifter vi har att göra och många av oss vill förmodligen inte vill städa. Om du är en av dessa människor kan tipsen ovan hjälpa dig mycket.

Flyttstädning prisförfrågan

 1. Fyll i formuläret
 2. Städfirman informeras om intresse
 3. Du får inom kort offert