Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Miljövänliga Rengöringsprodukter - Städa grönare

Varje dag finns förslag i nyheterna om hur man blir vänligare mot miljön. Återvinning är en av de saker som alla kan göra för att eliminera antalet saker som hamnar på sopberget. Använda miljövänliga produkter är ett annat sätt för att förhindra förstörelsen av jordens ozonskikt. Om du funderar på att hyra en städare från ett städbolag bör du helst leta efter ett som använder miljövänliga produkter. Ibland kan du se om dessa städföretag är oroliga för miljön när du besöker deras hemsida.

Letar du efter miljövänliga rengöringsprodukter och lösningar

städa-miljövänligt

Om du inte kan urskilja om ett städbolag arbetar på ett sätt som minimerar påverkan på jorden, fråga chefen om de arbetar miljövänligt. Du bör leta efter någon som källsorter avfall genom att separera material som kan återvinnas från annat skräp. Städbolag kan välja att använda produkter som inte är skadliga för miljön.

Det är en fördel om du gör klart för dig vilka typer av produkter städbolagen använder så du vet om de förstör miljön eller inte när de städar. Det är också en fördel att välja ett städbolag som använder pappersprodukter som består av återvunnet material.

Det är bra om du vet vilken typ av desinfektionsmedel som städbolaget använder då en del av dem kan innehålla blekmedel. Städföretag kan välja att köpa produkter från leverantörer som gör miljövänliga produkter. Till exempel finns det naturliga rengöringsmedel som grundligt kommer att rengöra hårda ytor.

Svampar kan vara tillverkade av naturliga material istället för plast. Om du har små barn så vill du hellre använda organiska rengöringsmedel eftersom de inte irriterar deras skinn. Ångor från starka rengöringsmedel kan orsaka andningsproblem.

Om du inte är nöjd med de svar du får när du söker efter städtjänster som använder produkter som är snälla mot miljön, be att få tala med ägaren eller chefen för städföretaget. Anställda städare kanske inte vet allt om alla de produkter som de använder så du kanske inte kan få svar från dem.

Ett städbolag kan vilja jobba med miljövänliga produkter men det är kanske inte alla anställda som känner till det. Alla bra städföretag visar dig gärna sina verktyg och rengöringsmedel. Om de vägrar att visa dig namn och ingredienser i vad de använder för att rengöra, bör du nog ta städservicen från något annat städföretag.

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirman informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert