Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Lär dig packa din flyttlådor rätt - 5 packningstips

Att flytta är alltid jobbigt, men ju mer du förbereder, desto enklare blir det. Det lönar sig att ha räknat ut hur mycket flytten kommer att kosta och hur många flyttlådor du behöver i förväg, eftersom det innebär att du kan skaffa allt ditt flyttmaterial tidigt. När det är dags att packa ner så kan du helt enkelt bara sitta ner och packa allt, istället för att måsta springa iväg och skaffa mer kartoner mitt i alltihop eftersom du ordenligt underskattade hur mycket saker du har.

5 enkla sätt att uppskatta vad som får plats i en flyttlåda

packa flyttkartonger rätt

Ett av det största problemet för många är att kunna räkna ut hur mycket som får plats i en flyttlåda. Det finns några enkla metoder att räkna ut det dock. Till att börja med så bör du köpa de standardiserade flyttlådorna, som alla har samma storlek. Detta kommer att göra att du kan göra en mer korrekt uppskattning. Här följer fem av dessa metoder:

  1. Packa en låda först. Om du packar en låda till att börja med så bör du få en rätt bra idé om hur mycket som får plats i flyttlådan, oavsett om det är en stor, mellanstor eller liten låda. Detta fungerar verkligen om du packar liknande saker, såsom kläder eller köksgeråd. Kom också ihåg att packmaterial såsom tidningspapper och bubbelplast också tar plats.
  1. Använd en uträknare för flyttlådor. Även om dessa är förenklade, så kräver de bara att du knappar in storleken på hemmet, hur många personer som bor där och några andra viktiga faktorer innan den talar om för dig hur många flyttlådor du behöver och hur stora de bör vara. De låter dig också ofta veta hur mycket av annat flyttmaterial som du behöver, såsom tejp och etiketter med.
  1. Mät med din kropp. Om flyttlådan är lika bred som din arm från fingertopparna till armbågen så är det vettigt att ta för givet att ett föremål bredare än det inte kommer att få plats i lådan. Du kan också använda denna metod för att lätt uppskatta hur många böcker, CD-skivor eller DVD-skivor som får plats i en låda. Använd fingrarna för att uppskatta hur mycket plats ett föremål kommer att ta upp med. Detta är lättast med saker som står på hyllor där de är lätta att mäta.
  1. Fråga din flyttfirma. Flyttfirmor är erfarna i konsten av att uppskatta hur många flyttlådor du kan behöva och de vet också oftast ungefär hur mycket som får plats i en med. Det är värt det att tala med din flyttfirma innan du börjar packa för att göra det mycket enklare att göra så. Många flyttfirmor erbjuder också material för packning och flytt, så diskutera med dem vad du behöver och låt dem leverera det till din dörr så att du kan packa fortare.
  1. Sträva efter mellanstora lådor. Även om mindre eller större lådor kan vara bra för vissa föremål som du har i åtanke, så fungerar den mellanstora flyttlådan bäst med nästan allt i hemmet, inklusive köksgeråd, kastruller, stekpannor, leksaker och allt som du hittar i badrummet. De kan också rymma innehållet i din byrå. Uppskatta en kartong per byrålåda.

Att veta ungefär hur många flyttlådor man behöver innan man börjar flytta kommer att göra att du kan få en mindre stressig flytt. Det är onödigt att leta lådor och flyttmaterial i sista sekund. Du kan packa mer effektivt om du har det rätta antalet flyttlådor med. Kom ihåg att alltid räkna med plus minus, och om du tvekar, beställ fler för att se till att du har några extra tillgängliga för föremål som du kanske glömt.

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirman informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert