Jämför och hitta städfirmor som utför flyttstädning till låga priser online

Städa och rengör ditt garage - Så gör man det mest effektivt

Ingen kan leva med smuts och klara av det hur länge som helst. Oavsett var ditt garage är, så kommer du så snart du överlämnat det i smutsen, mikroorganismernas och insekternas vård förmodligen bli rädd för det. Många av de ting som kan växa och föröka sig i garaget kan inte samexistera med människor, och om de kan det så kommer det bli jobbigt.

Ett städat garage är väldigt viktigt för att hålla ordning

städtips-garage

Vikten av att hålla ett garage städat negligeras av många husägare och vissa har inställningen att det aldrig är viktigt alls. Genom att hela tiden ha gett näring åt detta tankesätt så kan garaget ha lämnats åt sitt öde under en väldigt lång tid och kan ha stoppat alla tankar på att ”hämta något från garaget”. Tillslut så kommer det inte bara inte finnas något att hämta från garaget utan det kommer också finnas en rädsla för att ens sätta sin fot i en sådan skräckinjagande håla.

Ett välorganiserat och städat garage är ögongodis, och att städa garaget är en bra vana att ha. Även om du kanske redan är upptagen med en mängd olika aktiviteter och alltid flyr vid tanken på att städa ditt garage, så ska jag under de nästa få minuterna visa dig hur enkelt och hur lätt du kan städa ditt garage och organisera det igen.

Organisera sakerna – Bestäm en tidpunkt eller tidsperiod då du tar ut allt som är i garaget, eventuellt tidigt på morgonen så att du slipper tankar som inte är uppmuntrande eller känner dig för trött. Sortera ut verktygen från annan utrustning och sortera dem sedan efter hur viktiga de är. Bär ut allt och lägg tillbaka saker som ligger fel. Alla saker som tillhör en viss grupp eller som används för samma ändamål bör förvaras tillsammans.

Kom ihåg, det finns inget skräp; allt som du bestämmer dig för att slänga bort kan återvinnas. Vissa saker kan förvaras direkt på golvet, medan vissa behöver annan förvaring. Ta dem åt sidan tills du bestämt dig hur och skaffat dig tillräckligt med förvaringsmöjligheter.

Sortera efter användning – Vissa saker används per årstid medan andra saker används hela tiden. Det bör finnas en särskild ställning att hänga saker till trädgården och liknande saker, för att hålla dem lättillgängliga men ändå inte i vägen. Om det är vinter förvara snöslungor, isskrapor, snöskyfflar och även skidor, snowboards och slädar tillsammans.

Saker som man använder under varmare årstiden bör förvaras i ett separat skåp. I början av varje årstid ta fram de saker som behövs för den årstiden så att de står redo att användas. De andra sakerna bör då förvaras i ett separat skåp där de kommer att vara i säkerhet och inte utgöra någon fara för någon.

Skapa utrymme – Du behöver tillräckligt med utrymme i ditt garage. Medan du städar och organiserar ditt garage bör du försöka att skapa tillräckligt med utrymme så att du får plats med ett bord eller en bänk, speciellt om du använder ditt garage till verkstad. Fundera också på att placera soptunnan närmare garaget så att du lätt kan slänga bort skräp istället för att förvara det i garaget.

Flyttstädning prisförfrågan

  1. Fyll i formuläret
  2. Städfirman informeras om intresse
  3. Du får inom kort offert